No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Restaurant La forquilla – Las receptes de la nostre xef

POLLASTRE DE CORRAL AMB LLAGOSTINS

Ingredients:

1 pollastre, 6 Llagostins, farina ,2 cebes, 2 grans d’all, 2 pastanagues, Mitja copa de conyac ,10 ametlles, ¾ de litre de brou, sal i  pebre.

 Elaboració: Salpebrem i enfarinem el pollastre trossejat , ho daurem en una cassola amb una mica d’oli. Retirem i reservem. Saltegem les verdures fins que comencin a estar una mica toves. Retirem i les posem en un recipient juntament amb les ametlles i una mica del brou , li passem el túrmix fins que quedi tot ben triturat. Tirem el pollastre a la cassola i cremem el conyac. Tot seguit afegim les verdures que hem triturat anteriorment i la resta del brou. Ho deixem a foc baix durant ¾ d’hora aproximadament, has de punxar el pollastre i que ho notis tendre. I llest !!